Sous Chef Restaurant Vinkeles

Zoekt een Sous Chef Restaurant Vinkeles

Als Sous Chef  van restaurant Vinkeles zal je ondersteuning geven aan de Keuken Chef en vervangen van diens taken in afwezigheid van de Keuken Chef Vinkeles in het geven van supervisie aan alle keukenmedewerkers van Vinkeles, met als doel een hoogstaand produkt te leveren in een prettige werksfeer.

In samenwerking met de Sous Chef Brasserie OCCO zal je verantwoordelijk zijn over de werkzaamheden in de gehele keuken. De verantwoordelijkheid van alle outlets worden met elkaar gedragen als een team. Waarin een goed georganiseerd HACCP plan gehandhaafd wordt, resulterende in een goede food cost en hogere waarderingen van de culinaire recensenten.

De gehele keuken leiding zal zijn onder onze Executive Chef Dennis Kuipers. Met elkaar wordt bepaald welke strategie wordt gehanteerd  evenals de manier van supervisie  aan alle keukenmedewerkers van Vinkeles, Brasserie OCCO, ontbijt en Banqueting. Resulterend in een prettige samenwerking, waaruit een hoogstaand kwaliteits product komt. Zodanig concurrende met andere culinair hoogstaande bedrijven, dat we op een breed vlak het succes van onze outlets kunnen uitbreiden en ons kunnen onderscheiden in deze markt.

Wij verwachten van een Sous Chef Vinkeles een sterke persoonlijkheid,  die een hoog gevoel voor verantwoordelijkheid, kwaliteit en creativiteit heeft. Iemand die in staat is een prettige werksfeer te creeeren, waarin een kwalitatief hoogstaand produkt geleverd kan worden onder een vaak hoge werkdruk. Wij verwachten uitstekende leidinggevende capaciteiten, planning en organisatie vermogen, alsmede een creatieve en innovatieve houding tov nieuwe gerechten.

 

Sollicitaties kunnen gericht worden aan:

The Dylan Amsterdam
Tav.mevrouw Talitha Despomare, Director of Human Resources and Finance
Keizersgracht 384
1016 GB Amsterdam
email: hr@dylanamsterdam.com
tel nr: 020-5302010